Executive coaching

Succesvol, evenwichtig en waardengericht leiderschap

Ben je een leider die streeft naar groei en succes? Voel je dat er ruimte is voor verbetering in je leiderschapsvaardigheden, maar weet je niet precies hoe je die kunt ontwikkelen? Executive coaching leidt tot verdere ontwikkeling van jou als leider. In onze aanpak staan zelfinzicht, zelfontwikkeling en reflectie centraal, met een focus op persoonlijke groei en nieuwsgierigheid. Hamewith werkt zowel met individuele leiders als met directieteams.

De meerwaarde van executive coaching

In de huidige complexe en veeleisende wereld van leiderschap is het essentieel om voortdurend te groeien en jezelf uit te dagen. Executive coaching is geschikt voor zowel leiders die worstelen met de diverse dimensies van leiderschap, als voor succesvolle leiders die hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen.

Een ervaren coach schept een vertrouwelijke en stimulerende omgeving waarbinnen je jouw sterke punten kunt aanscherpen en je zwakke punten kunt aanpakken. Door doelgerichte feedback, uitdagende vragen en op maat gemaakte begeleiding zal een executive coach je ondersteunen bij het verfijnen van je leiderschapsvaardigheden en het versnellen van je persoonlijke en professionele groei.

Executive coaching is daarmee niet alleen een investering in jezelf, maar ook in je toekomstige succes.

Hamewith_executive_coaching_ontwikkeling_leiderschap_talentontwikkeling

Over Hamewith

Hamewith biedt begeleiding bij het ontwikkelen van waardengericht leiderschap, het versterken van strategisch denken en het bevorderen van evenwichtig succes. Met onze jarenlange ervaring helpen we jou om met vertrouwen en succes te navigeren in de complexe en veeleisende wereld waarin we leven.

Veiligheid en vertrouwen

We vinden het belangrijk om te werken met wetenschappelijk onderbouwde methodieken en tools, en we sluiten onze coaching aan bij jouw specifieke vragen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden, het verbeteren van communicatie en besluitvorming, of het omgaan met verandering en complexiteit - we werken nauw samen om tastbare resultaten te behalen.

We hechten veel waarde aan een vertrouwelijke omgeving waar je open kunt communiceren en waar het veilig is om uitdagingen aan te gaan, waardoor diepgaande gesprekken en persoonlijke groei mogelijk worden. Door het bieden van een veilige ruimte waarin jij kunt reflecteren, leren en groeien, stellen we jou in staat om jouw leiderschapspotentieel te benutten.

‘We hechten veel waarde aan een vertrouwelijke omgeving waar je open kunt communiceren en waar het veilig is om uitdagingen aan te gaan’

Praktische informatie over coachtrajecten

Bij Hamewith begrijpen we dat leiderschapsgroei een cruciale factor is voor jouw professionele ontwikkeling. Daarom bieden wij executive coaching aan als een op maat gemaakt programma, dat gericht is op het ontwikkelen en verbeteren van jouw leiderschapsvaardigheden en professionele groei.

Werkwijze

Onze werkwijze begint met een grondige behoefteanalyse, waarbij we jouw specifieke doelstellingen en uitdagingen als leider identificeren. Op basis daarvan stellen we een gepersonaliseerd coachingsplan op dat is afgestemd op jouw behoeften. Bij Hamewith werk je nauw samen met een ervaren executive coach die jou een vertrouwelijke en ondersteunende omgeving biedt om openhartige gesprekken te voeren. Samen verkennen we je sterke punten, identificeren we je ontwikkelingsgebieden en ontwerpen we actieplannen om concrete resultaten te behalen.

Tijdens onze coachingssessies maken we gebruik van diverse technieken en benaderingen, zoals gesprekken, reflectie-oefeningen, feedback en assessments. Daarnaast maken we gebruik van ons eigen Hamewith Leerplatform, Ontwikkelmodel, Development Tool en Executive Coachingsmodel. Deze tools dragen bij aan het verkrijgen van diepgaand inzicht en bevorderen jouw groei op een effectieve en gestructureerde manier.

Kwaliteitsborging

We waarborgen de kwaliteit van onze coaching via de Master in Executive Coaching (MEC) aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Deze masteropleiding is specifiek ontworpen voor het begeleiden van top-level leidinggevenden. 

Daarnaast zijn we NOBCO- en STIR-geregistreerd en kunnen klanten erop vertrouwen dat we voldoen aan de hoogste en vereiste kwalificaties, ethische normen en dat we onszelf ook voortdurend ontwikkelen.

Hoelang duurt een coachingstraject?

Het coachingstraject bij Hamewith is een samenwerking met regelmatige sessies verspreid over enkele maanden tot een jaar. Een standaard traject bestaat uit een intake en zes coachingsgesprekken. We streven naar duurzame resultaten en bieden voortdurende ondersteuning en follow-up om ervoor te zorgen dat jouw ontwikkeling als leider effectief wordt geïntegreerd in je professionele loopbaan.

Referenties

DE EFFECTEN VAN
EXECUTIVE COACHING

Bij Hamewith geloven we in het creëren van een vertrouwelijke en veilige omgeving waarin jij als leider kunt groeien en bloeien. Ons doel is om jou te helpen jouw volledige potentieel te bereiken, voor succesvol, evenwichtig en waardengericht leiderschap.

Ervaringen van andere klanten

Onze klanten ervaren meetbare en tastbare effecten van onze executive coaching. Ze ervaren een toename in hun zelfbewustzijn, het vermogen om effectieve communicatievaardigheden toe te passen, beter leiderschapsgedrag en een verbeterde besluitvorming. Bovendien ervaren ze vaak een verhoogd gevoel van vertrouwen, motivatie en betrokkenheid bij hun werk, waardoor ze krachtiger in hun leiderschap staan en zichzelf beter positioneren.

Hamewith_executive_coaching_ontwikkeling_leiderschap_Nico_Henriette_van_Dort

Toe aan effectieve executive coaching?

We begeleiden je graag op jouw leiderschapsreis. Of je nu wilt groeien in je huidige functie, nieuwe uitdagingen wilt aangaan of je leiderschapsvaardigheden wilt versterken, wij sluiten met ons traject aan bij jouw vragen.

Neem contact op en start jouw verdere groei in leiderschap. Op weg naar een succesvolle, evenwichtige en vervullende carrière voor jou als leider - nu en in de toekomst.