Een nieuwe, gedeelde droom voor Hamewith - organisatie-ontwikkeling executive coaching teamcoaching

Een nieuwe, gedeelde droom voor Hamewith

In januari 2013 heeft Henriëtte van Dort haar coaching- en adviesbureau Hamewith opgericht. Hamewith (spreek uit als: heem-with, op z'n Engels) is een Schots woord dat ‘at home within’ betekent. Het woord staat voor teruggaan naar je unieke ‘ik’, want groei ontstaat vanuit het potentieel van wie jij bent als mens.

Door de jaren heen heeft Henriëtte zich steeds meer gespecialiseerd in executive (team)coaching. En door de groei en ontwikkeling begon ze steeds vaker taken te delen met vertrouwde adviseurs uit haar netwerk.

Begin 2022 ontvouwt zich een nieuw verhaal. Haar man Nico van Dort merkt na meer dan twee decennia in diverse commerciële rollen in de high-tech industrie, dat hij steeds minder plezier en energie heeft voor het werk dat hij doet. Hij verlangt naar iets nieuws, iets dat zijn hart sneller laat kloppen.

En dit blijkt het begin van onze nieuwe, gedeelde droom.

We hebben een gedeelde visie en toewijding als het gaat om executive (team)coaching en advies

Nico heeft al geruime tijd een diepgaande interesse in het begeleiden van leidinggevenden en teams vanuit een zelfstandige coaching- adviseursrol. Samen beginnen we te brainstormen, te plannen en te dromen.

Dit leidt tot wat we nu met trots 'Hamewith 2.0' noemen - een nieuwe fase vol belofte en avontuur.

Halverwege 2022 wagen we de sprong. Samen zijn we de uitdaging aangegaan om Hamewith verder te ontwikkelen. En om onze klanten en partners te ondersteunen in leiderschapsontwikkeling en teamgroei.

We hebben een gedeelde visie en toewijding als het gaat om executive (team)coaching en advies. Waarbij we niet alleen organisaties en teams helpen vormgeven, maar ook persoonlijke groei en transformatie stimuleren.

Ook onze branding en website is mee gegroeid in deze droom, met dank aan Essencio Brands.

We zien uit naar deze nieuwe fase!

Deel dit bericht

Gerelateerde blogs

Blogbeeld - foto - huisstijl element 2x-7

Versterk je leiderschap: 3 werkvormen voor meer vertrouwen, samenwerking en innovatie

Leiderschap, Teamcoaching |
Hamewith
Binding the knots, combining the dots Als leider wil je een omgeving creëren waar vertrouwen, samenwerking en innovatie floreren. In deze blog ontdek je drie praktische werkvormen, geïnspireerd door toonaangevende... Lees meer
De kracht van empathie: Waarom het onmisbaar Is voor teams

De kracht van empathie: Waarom het onmisbaar Is voor teams

Achtergrond, Leiderschap, Teamcoaching |
Hamewith
In de hectische wereld van vandaag is het vermogen om je in de schoenen van een ander te verplaatsen een van de meest waardevolle vaardigheden die een team kan bezitten.... Lees meer
Psychologische veiligheid in de praktijk

Van theorie naar praktijk: Psychologische veiligheid in actie

Achtergrond, Leiderschap, Teamcoaching |
Hamewith
In ons vorige blog hebben we uitgebreid besproken hoe teamcultuur en psychologische veiligheid cruciaal zijn voor het succes van een organisatie. We hebben de wetenschappelijke onderbouwing en de theorieën van... Lees meer